Fuldkorns Spelt Mel

Anders Carlsen,
Passioneret Gestus indkøber


Opskrift - pølsehorn
Ca. 30 stk.

Ingredienser:
50 g gær
2½ dl vand
50 g margarine (kan udskiftes med smør)
1 æg
50 g sukker
Lidt salt
250 g fuldkornsspeltmel
250 g hvedemel
Partypølser i stykker

Se fremgangsmåde til højre her på siden.

Sådan gør du:
1. Afkøl den smeltede margarine med vandet og opløs gæren heri. Tilsæt salt, sukker og æg.
2. Fuldkornsmelet tilsættes og derefter hvedemelet lidt ad gangen til dejen ikke klistrer sig fast til bordet.
3. Ælt dejen i ca. 10 min. Og lad den derefter hæve i ca. 30 min. Til dobbelt størrelse.
4. Ælt dejen forsigtigt igen
5. Sno eller rul lidt dej rundt om hver pølse og lad pølsehornene efterhæve i ca. 10 min.
6. Bages ved 225 grader i ca. 10 min. I almindelig ovn. Servér på buffetten, i madpakken eller som snack.
Velbekomme.

 

 

Hvad synes du om Fuldkorns Spelt Mel?

Vær den første til at skrive en bedømmelse af produktet!