Stenovnspizza – mozzarella

Dorthe Thomas,
Passioneret Gestus indkøber


Saftig, sprød og velsmagende pizza med mozzarella, tomat og pesto – lige til at komme i ovnen og derefter serverer rygende varm. Hvis du eventuelt serverer en lækker rucolasalat med tomater og pinjekerner til, så er du som godt som hjemme i Italien! Velbekomme :)

I ovn: Forvarm ovnen til 220 grader. Fjern emballagen og læg pizzaen på en bagerist miderst i ovnen. Bag i 7-9 minutter. Pizzaen er færdig når osten er smeltet.

Hvad synes du om Stenovnspizza – mozzarella?

Rigtig lækker smag og bund. Dette er min favorit. :-)
Ann-Britt Pedersen
Ok, men for meget tomatsovs, det overdøver alt, så har ikke kunnet smage der er andet på. Skuffende.
Ditte
Endnu en rigtig god pizza. Lige "i hælene" på varianten med champion.
Per Norstedt