Is Latte Macchiato

Dorte Olsson,
Passioneret Gestus indkøber


Ægte italiensk flødeis med kaffesmag og en lækker, cremet konsistens.

Tip:

Italiensk is bør serveres ved lidt varmere temperaturer for at opnå den optimale cremede konsistens og smagsoplevelse – helst omkring -13 grader. Derfor er det optimalt at tage isen ud af fryseren og lade den stå lidt tid inden den skal spises. Selvom det kan være svært at vente…

Hvad synes du om Is Latte Macchiato?

Den smager som om der ikke er nogen tilsætningsstoffer i kunne godt tænke mig at se en video om hvordan det bliver lavet
Poul
Hej Poul. Der er lidt E-numre i, men den er produceret i Italien, og minder meget om deres gelato. Vi har desværre ikke en video fra produktionen, som vi kan vise dig. Bedste hilsener fra Tina

Tina, Gestus

Fantastisk.. troede Hansens mocca is var den bedste.. men DENNE kaffe is er den den mest perfekte jeg nogensinde har smagt.. Har fået 2 veninder til at dåne over den👍👍👍
Linda
Tak for de fine ord - vi er også elle vilde med den!

Tina, Gestus

Svært vanedannende burde der stå på pakningen
Anne

Vis hvordan du bruger Is Latte Macchiato.

“Tag“ dit billede #gestusdk og del det på Instagram

#gestusdk

Papirlap