Jasminris i kogepose

Anders Carlsen,
Passioneret Gestus indkøber


Jasmin ris er en aromatisk ris (Bruges tit i sammenhæng med Thailandske retter). Risene er kortere og tykkere end Basmatiris og resultatet af disse ris er derfor en mere klistret ris.

10 min i kogende vand, og risen er klar til servering.

Stegt kylling med kokos, jasminris, sukkerærter og sød chilisauce (3-4 pers)

2 poser Gestus Jasminris i kogepose, kogt efter pakkens anvisning
1 ds kokosmælk
1-2 spsk ristet kokosmel
400 g sukkerærter
Salt – 2 dl sød chilisauce
400-500 g stegt kylling

Vend de kogte ris med kokosmælk og ristet kokosmel og smag til med salt. Kog sukkerærterne møre i let saltet vand i 2-3 min. Anret kokosrisene med sukkerærter, stegt kylling og sød chilisauce. Tips: Du kan vende risene med lidt fint hakket koriander og chili.