Karrysild

Dorthe Thomas,
Passioneret Gestus indkøber


Perfekt til frokostbordet - og meget gerne med friskkogte æg og lækre krydderurter som for eksempel purløg.

Hvad synes du om Karrysild?

Har lige nydt en Karrysild, smager fantastisk. Vi sidder og kikker efter hvor den er fanget, syntes ikke det fremgår af etiketten. ps. Skriv gerne til mig ang. fangstområde. mvh. og god Påske. svenne
Sven Erik Møller jensen
Hej Sven. Alle vores Gestus sild er NVG sild = Norsk Vår gydende sild (altså norske sild). De er fanget i tidsrummet oktober til 15. januar. ”Vår gydende sild” er sild, der er fanget inden de gyder, og hvor fedtet i silden er optimalt - rigt på omega 3. Mvh Tina

Tina, Gestus

endelig en karrysild hvor man kan smage silden. den bedste karrysild på markedet !
Bent Vestergård
Super duper god Karrysild :-) fast bestanddel til mine æggemader :-D
Anne-Marie Andersen
endelig et glas sild med sild og ikke bare en masse karrydressing.
Patrick Jørgensen