Middagskødboller

Dorthe Thomas,
Passioneret Gestus indkøber


Lækre kødboller, perfekt til boller i karry osv.

Middagskødbollerne er færdigkogte, og kan tilberedes optøet eller direkte fra frost. Kom middagsbollerne direkte i den færdige sauce eller stuvning, og varm dem godt igennem i 6-12 minutter.

Nem opskrift på boller i karry
(2 voksen + 2 børn):

20 g fedtstof – 2-3 tsk mild karry – 3-4 spsk hvedemel – 8-10 dl bullion – en pose Gestus middagskødboller – kogte ris

Smelt fedtstof i en gryde og tilsæt karry og rør det godt ind i fedstoffet.
Pisk melet i til alt fedtstoffet er suget op
Tilsæt bullionen lidt ad gangen og pisk for hver gang til det er klumpfrit og jævnt – fortsæt indtil du har brugt al bullionen. Tilsæt kødbollerne og lad retten småsimre i 10 minutters tid, så kødbollerne er varme.
Serveres med ris til.