Stenovnspizza – prosciutto cotte

Dorthe Thomas,
Passioneret Gestus indkøber


Gestus' stenovnspizza Prosciutto Cotte er lavet på bedste italienske vis: Tomatsauce med olivenolie, løg, hvidløg og aromatisk basilikum, tynde skiver af røget skinke og krydrede champignoner. Det er smagen af Italien, og jeg er sikker på at du vil nyde den til fulde!

I ovn: Forvarm ovnen til 220 grader. Fjern emballagen og læg pizzaen på en bagerist miderst i ovnen. Bag i 7-9 minutter. Pizzaen er færdig når osten er smeltet.

Hvad synes du om Stenovnspizza – prosciutto cotte?

Fin sprød bund, men jeg syntes smagen er lidt tam. Jeg krydrede den med hjemmelavet hvidløgsolie.
Ann-Britt Pedersen
Verdens bedste færdiglavet frysepizza! Den er så meget bedre end alle de andre på markedet. :) Synes dog det er synd den ikke fåes i andre butikker, såsom netto, rema 1000 osv :)
Karoline Uhrskov
Virkelig overraskende god pizza. Min absolutte favorit.
Per Norstedt
En af de bedste frysepizzaer, lidt tyk bund, som bliver perfekt hver gang.
Aprikots