Stenovnspizza – salami

Dorthe Thomas,
Passioneret Gestus indkøber


Piccante betyder stærk – som i ”spicy”.
Det, vi i Danmark kalder pepperoni hedder på italiensk salami piccante. Deraf navnet på pizzaen.
Salami Piccante er lavet af lækker tomatsauce af tomater, olivenolie, løg, hvidløg og aromatisk basilikum. Skiver af røget salami, røde peberfrugter, og grillede gule peberfrugter samt grillede italienske zucchini. Det er smagen af Italien!

I ovn: Forvarm ovnen til 220 grader. Fjern emballagen og læg pizzaen på en bagerist miderst i ovnen. Bag i 7-9 minutter. Pizzaen er færdig når osten er smeltet.

Hvad synes du om Stenovnspizza – salami?

Rigtig lækker krydret smag. Krydre den gerne med lidt hjemmelavet hvidløgsolie
Ann-Britt Pedersen
Rigtig lækre sprød Pizza med god smag
Jane Pawelczyk
Rigtig lækker Pizza med en god smag og så er den oveni købet billig
Jane Pawelczyk