Sæt farver på dit køkken

Årets farve er rød, men ikke kun på catwalken. Den røde farve indtager også boligen og ikke mindst dit køkken. Skab farverig stemning blandt produkterne i skabe og skuffer, og pift køkkenhylderne op med flotte designs. Med Gestus behøver du ikke gemme dine kedelige madvarer væk – brug dem i stedet til at sætte kulør på din hverdag. Skab et statement med retro-kakao, eller vis din bløde side frem med feminin bagepulver.

Rød er den nye pastelfarve

1. Gestus Mandehørm: Peanuts med jalapenos fungerer som den perfekte snack til en aften med gutter og gutinder – og så er de stærkt vanedannende.
2. Intet bagværk uden bagepulver. Gør pandekagerne ekstra luftige, eller hæv kagenivauet med Gestus Bagepulver.
3. Gå retro, og byd gæsterne på en klassisk Gestus Hindbærroulade til eftermiddagskaffen. Du kan også nyde den alene i en hyggestund på sofaen.
4. Er du typen, der godt kan lide dine retter med det søde og stærke? Så kan du nemt pifte maden op med Gestus Indian Mango Chutney Hot. Hvis de andre rundt om bordet ikke deler samme stærke smag, så fås den også i en sød udgave.
5. Gestus Pesto Rosso med soltørrede tomater giver dig smagen af sommer og ferie i Italien. Lav en hurtig og enkel pastaret med pesto og pancetta.
6. Der er ingen tvivl! Hvis du skal drikke varm kakao, så skal den være hjemmelavet og med gode råvarer. Lav en nem og lækker kop kakao til dig og vennerne med Gestus Kakaopulver, lidt sukker og mælk. Gestus kakaopulver er UTZ-certificeret, hvilket garanterer en bæredygtig produktion. Kan også bruges til lækre kager – mums!
7. Vær god ved dig selv med en kop velsmagende kaffe malet fra Gestus 100% Arabica Hele Kaffebønner. Drik den alene eller med en god ven – god kaffe kan nydes hvor som helst og med hvem som helst. Servér den evt. med en lækker Gestus hindbærroulade.

Tina, Passioneret Gestus medarbejder
12. juni 2017

Sæt farver på dit køkken

Læs mere her

Tina, Passioneret Gestus medarbejder

12. juni 2017

Konkurrence – del en kasse ツ

Læs mere her

Tina, Passioneret Gestus medarbejder

22. maj 2017