Mere tid i hverdagen

Der kan være fart på i en travl hverdag, hvor mange ting skal gå op: Arbejde, børn, indkøb og aftensmad. Heldigvis findes der en simpel opskrift på vellykket aftensmad uden stress og jag. Gestus har en række klassiske færdigretter, som gør det nemt at dække middagsbordet med varme og velsmagende retter, der med garanti vil falde i hele familiens smag.

Aftensmad i hverdagen kan være en stressende og tidskrævende affære. En gang imellem er det ok at springe over hvor gærdet er lavest, når man med god samvittighed kan købe lækre færdiglavede retter fra Gestus. Gestus garanterer god kvalitet til en fornuftig pris, og du slipper får at stå i køkkenet, og kan i stedet bruge tiden på familiehyggen.

Familiens madfavoritter
Gestus’ velsmagende serie af færdigretter er inspireret af klassiske opskrifter fra Italien og Frankrig, som ofte er en del af familiens madfavoritter. Uden den store forberedelse, kan du på ingen tid fremtrylle lækre anretninger – både med og uden kød. Du kan nemt servere en smagfuld lasagne eller spaghetti bolognese. Står den på ekstra madhygge, så er stenovnspizzaen med tynde skiver af røget prosciutto og krydrede champignoner eller den klassiske franske tærte med skinke og broccoli et sikkert hit. Hvis kød ikke skal være en del af menuen, kan du byde familien på en grøntsagsrig pastaret med aubergine, løg, grillet zucchini og peberfrugter og en cremet bechamelsauce. Du kan også holde det mere enkelt med en skøn risotto med østershatte.

Velbekomme!

Tina, Passioneret Gestus medarbejder
24. oktober 2017

MORGENHYGGE AF DEN BEDSTE SLAGS

Læs mere her

Ida B, Passioneret Gestus medarbejder

31. januar 2019

Liv og glade sommerdage

Læs mere her

Tina, Passioneret Gestus medarbejder

27. juli 2018