Bagels med Rosiner og Kanel

Anders Carlsen,
Passioneret Gestus indkøber


Tilberedning:

Optøes på ved stuetemperatur i ca 30 min, skæres over og ristet til ønsket farve.

Hvad synes du om Bagels med Rosiner og Kanel?

Jeg havde virkelig glædet mig til disse, så købte to pakker. Men følger man deres instruks om at den skal tø op ved stuetemperatur i 30 min, så bliver de hårde som sten! Nu har jeg brugt alle 8 bagels og prøvet at tø dem op i ovnen, i køleskabet, ved stuetemp. Og ligegyldigt hvad jeg gør er de helt hårde og uspiselige. Kan absolut ikke anbefale disse!
Trine M.
Hej Trine. Det beklager vi - Jeg har dog en fornemmelse af, at dine bagels ikke har været, som standarden skal være, og i sådan et tilfælde er du altid velkommen til at sende en reklamation via dette link: https://www.dagrofa-logistik.dk/reklamation/ – alle reklamationer behandles af vores kvalitetsafdeling. Mvh. Ida, team Gestus

Ida B, Gestus