fbpx

Basmatiris i kogepose

Anders Carlsen,
Passioneret Gestus indkøber


Basmati betyder "duft" på indisk og benævnes også som "risenes konge" pga. den udsøgte smag, delikate duft og det snehvide udseende. Ved kogning bliver det enkelte riskorn dobbelt så langt og præsenterer sig utroligt flot.

Stegte ris med kylling, karry, æg, forårsløg og cashewnødder (3-4 pers):

2 poser Gestus basmatiris i kogepose kogt efter pakkens anvisning
400 g kylling, skåret i tynde strimler
50 g cashewnødder
2 spsk. vegetabilsk olie
2-3 tsk. Madras karrypulver
4 æg – 4 stk. forårsløg – Salt

Steg kylling og nødder i olie på en varm pande i ca. 4 min. Vend karry sammen med kylling og nødder og lad det stege videre i et min. Tilsæt risene og lad det stege med i ca 3 min. Pisk æggene sammen, snit forårsløgene og vend det sammen med kyllingen i 2-3 min og smag til med salt.

Hvad synes du om Basmatiris i kogepose?

Jeg synes det er rigtige god ris..smger godt...og ser godt ud.
Reza Afshar
Så dejligt nemt
Pernille