fbpx

Fuldkorn pizzadej

Pia Nielsen,
Passioneret Gestus indkøber


Nem lækker pizzadej med 44 % fuldkorn.

Fuldkorn kan være med til at øge mæthedsfornemmelsen i længere tid, og giver pizzabunden et godt bid.

Pizzabunden bages ved 200 grader varmluft  i 10-15 minutter til kanterne/bunden og osten er gyldenbrun. Bagetid og temperatur kan afhænge af ovn og mængden af fyld.

Hvad synes du om Fuldkorn pizzadej?

Verdens dårligste pizzadej
Julie
Hej Julie. Det er vi kede af at høre. Vi har imidlertid haft problemer med at vores kølede deje (inkl. pizzadejen) har klæbet for meget til papiret. Det skyldtes en udfordring med ventilerne i emballagen. Det skulle gerne være løst nu. Du må meget gerne indsende en reklamation på følgende link, hvis du har oplevet problemer med dejen: https://www.dagrofa-logistik.dk/reklamation/ Mvh. Ida

Ida B, Gestus