Fuldkorns pizzadej

Pia Nielsen,
Passioneret Gestus indkøber


Lækker nem pizzadej, nu med fuldkorn.

Fuldkorn kan være med til at øge mæthedsfornemmelsen i længere tid, og giver pizzabunden et godt bid.

Pizzabunden bages ved 220 grader (200 grader) i 12-15 minutter, afhængig af mængde af fyld.

Hvad synes du om Fuldkorns pizzadej?

Uanset hvor længe man bager pizzaen, forbliver bunden flad og rå. Vi har nu oplevet det med 2 ud af i 4 købte bunde. Og vores ovn virker som den skal..
Malene
Hej Malene. Sådan skal det ikke være. Jeg sender din henvendelse videre til vores kvalitetsafdeling, som vil tage sig af det. En anden gang kan du oprette en reklamation via dette link: https://www.dagrofa-logistik.dk/reklamation/ Godt nytår fra team Gestus

Tina, Gestus

Det er ikke sundt nok til at være nøglehulsmærket som andet fuldkornspizzadej
Mathias Kristensen
Hej Mathias. Det er korrekt, at der ikke er nøglehulsmærke på. Omend så er den (med sine 59% fuldkornshvedemel) et fint alternativ til den almindelige pizzadej, hvori der kun er hvedemel. Mvh Gestus teamet/Tina

Tina, Gestus