fbpx

Jasminris i kogepose

1


Jasmin ris er en aromatisk ris (Bruges tit i sammenhæng med Thailandske retter). Risene er kortere og tykkere end Basmatiris og resultatet af disse ris er derfor en mere klistret ris. 10 min i kogende vand, og risen er klar til servering.

Stegt kylling med kokos, jasminris, sukkerærter og sød chilisauce (3-4 pers) 2 poser Gestus Jasminris i kogepose, kogt efter pakkens anvisning 1 ds kokosmælk 1-2 spsk ristet kokosmel 400 g sukkerærter Salt - 2 dl sød chilisauce 400-500 g stegt kylling Vend de kogte ris med kokosmælk og ristet kokosmel og smag til med salt. Kog sukkerærterne møre i let saltet vand i 2-3 min. Anret kokosrisene med sukkerærter, stegt kylling og sød chilisauce. Tips: Du kan vende risene med lidt fint hakket koriander og chili.

Hvad synes du om Jasminris i kogepose?

Nemt og hurtigt at tilberede, fin kvalitet. Det er ris i poser, ikke så meget andet at sige dér.
Jarl