fbpx

Koldhævede Brunchboller

Anders Carlsen,
Passioneret Gestus indkøber


Lækre brunchboller med solsikkekerner og hørfrø.

Koldhævede brunchboller

Tilsæt kun vand og gær.

Hvis du ikke har så meget tid, så kan du også lave morgenbollerne uden koldhævning! (opskriften står på siden af posen)

Hvad synes du om Koldhævede Brunchboller?

Jeg er normalt ikke fan af brunch boller og syntes de bliver nemt hårde.. Men jeres er super lækre bløde og saftige! Og nemme at sætte på pladen!
Mia B.N.
Hej Mia. Det er vi rigtig glade for at høre. Det er jo så dejligt nemt og skønt med boller direkte fra ovnen :-)

Ida B, Gestus

De er bare de bedste :-)
Line
Skønne boller. Dejen laves om aftenen, hæver natten over og næste morgen kan der serveres lækre boller
Karina

Vis hvordan du bruger Koldhævede Brunchboller.

“Tag“ dit billede #bagengestus og del det på Instagram

#bagengestus

Papirlap