fbpx

Koldhævet Kernerugbrød

Tilsæt kun vand og gær.

Hvis du ikke har tid til en koldhævning, er det muligt at lave det uden koldhævning.
1000 g Brød blanding
20 g gær
7½ dl håndvarmt vand (ca. 35°C)

Fremgangmåde:
Opløs gæren i vandet, og tilsæt bageblandingen . Ælt alle ingredienserne i 10 minutter ved lav hastighed. Dejen hældes direkte i en smurt form (2,6 liter) . Glat overfladen med en våd ske . Dæk til og lad hæve på et lunt sted i ca. 60 min. Bages ved 200°C (varmluft 175°) i ca.55-60 minutter.

 

 

Hvad synes du om Koldhævet Kernerugbrød?

Er rigtig godt tilfreds medbrødet,jeg syntes også det dejligt at det kan laves på et par timer.
Ivan eskildsen

Vis hvordan du bruger Koldhævet Kernerugbrød.

“Tag“ dit billede #bagengestus og del det på Instagram

#bagengestus

Papirlap