fbpx

Laks

Dorthe Thomas,
Passioneret Gestus indkøber


Inspiration til Opskrift:

Indbagt Laks, med Gestus Flødeost med urter, og Gestus Spinat

  • Optø langsomt de frosne laksestykker og optø spinaten
  •  Flødeost med urter blandes med det optøede spinat, 
    (man kan tilføje krydderier, chili, og løg, efter egen smag)
    
  • Skær butterdejen ud i stykker, der er dobbelt størrelse af laksestykkerne, altså som en bund og et låg 
    (laksestykkerne skal kunne blive pakket ind i butterdej)
    
  • Skær luft huller i "låget" af butterdejen, så bliver butterdejen sprødere.
    
  • Læg laksestykket på bunden af butterdejen
    
  • Tilføj en skefuld af osteblandingen oven på laksen
    
  • og læg "låget" på. Smør evt. med smør for en gylden overflade
    
  • Det indbagte laks bages ved 170 grader i 45 min.

Hvad synes du om Laks?

Vær den første til at skrive en bedømmelse af produktet!