fbpx

Middagskødboller

2


Lækre kødboller, perfekt til boller i karry osv. Middagskødbollerne er færdigkogte, og kan tilberedes optøet eller direkte fra frost. Kom middagsbollerne direkte i den færdige sauce eller stuvning, og varm dem godt igennem i 6-12 minutter.

Nem opskrift på boller i karry (2 voksen + 2 børn): 20 g fedtstof - 2-3 tsk mild karry - 3-4 spsk hvedemel - 8-10 dl bullion - en pose Gestus middagskødboller - kogte ris Smelt fedtstof i en gryde og tilsæt karry og rør det godt ind i fedstoffet. Pisk melet i til alt fedtstoffet er suget op Tilsæt bullionen lidt ad gangen og pisk for hver gang til det er klumpfrit og jævnt - fortsæt indtil du har brugt al bullionen. Tilsæt kødbollerne og lad retten småsimre i 10 minutters tid, så kødbollerne er varme. Serveres med ris til.  

Hvad synes du om Middagskødboller?

Min datter elsker boller i karry - og disse kødboller er fantastiske
Johanne