fbpx

Parboiled Ris i kogepose

1


Nemt og bekvemt - parboiled ris i kogepose. 10 min i kogende vand,Ris med og risen er klar til servering.

Ris med svampe, timian og kalvesky 2 poser Gestus Parboiled ris i kogepose, kogt efter pakkens anvisning. 500 g svampe, rengjorte 2 spsk olivenolie 2 spsk friske timiankviste 4 skalotteløg, hakket 2 fed hvidløg, fint revet Salt og peber 500 g kalve- eller oksesteg 3-4 dl kalvesky Skær svampene i halve og steg dem af på en varm pande i olivenolie i 5 min. sammen med timian, hvidløg og skalotteløg. Vend det sammen med de kogte ris og smag til med salt og peber. Anret risene på en tallerken med kødet og kalveskyen. Tips: Både fisk og kylling er fremragende med denne ris.

Hvad synes du om Parboiled Ris i kogepose?

Vær den første til at skrive en bedømmelse af produktet!