Pølsehorns dej


Nem og lækker dej til hjemmelavede pøslehorn

Nemmere bliver det ikke, så mangler du bare at købe pølserne !

For en mere “voksen” version, kan man variere fyldet med en af Gestus mange pestoer, og en mere krydret pølse.

Pølsehornene skal bages i 12-15 minutter indtil dejen er gyldenbrun.

Hvad synes du om Pølsehorns dej?

Har købt 2 × pølsehorndej fra gestus det burde ifølge indpakning være samme slags men den ene portion blev luftig og super lækker den anden virkede som grov dej der ikke blev luftig men istedet tør og hård de er købt samtidig og bagt samtidig
Charlotte N
Hej Charlotte. Dejligt at den ene pølsehornsdej blev god, men det bør bestemt ikke være sådan, at de bliver så forskellige. Derfor vil vi meget gerne gå videre med dette til vores kvalitetsafdeling, så de kan tjekke op på vores det. Bedste hilsner, Ida - Team Gestus.

Ida B, Gestus

Virkelig ringe produkt. Er første og sidste gang vi køber dette. Hornene bliver stenhårde efter bagning - alternativ kan man tage dem ud og så spise dem uden de er færdigbagte. Begge muligheder er dog en dårlig smagsoplevelse.
Helena Wahlstrøm
Uspiselig E-nummer lotteri! Hvis ikke du kan lave en almindelig gærdej. Så undlad at prøve at bage pølsehorn!!
Thomas
Hej Thomas, det er nok svært helt at undlade, når dejen skal være så tæt på færdig som muligt, men jeg giver dit input videre til vores indkøbs-team. Bedste hilsener fra team Gestus

Tina, Gestus

Nem at arbejde med, men bliver stenhård efter bagning. Stort set uspiselig. Har en meget skuffet datter nu, der havde glædet sig til at få pølsehorn med i madpakken.
Heidi
Hej Heidi - det lyder som en fejl, og det beklager jeg. Jeg sender din henvendelse videre til vores kvalitetsafdeling, som vil dykke ned i det. Hilsen Tina

Tina, Gestus