fbpx

Popselv u/olie

Anders Vedsted,
Passioneret Gestus indkøber


Majskorn til lækre hjemmepoppede popcorn.

Sådan laver du popkorn

Hæld 3 spsk. olie (gerne kokosolie – som de bruger i biograferne) i en 3-4 liters fladbundet gryde.

Varm op ved svag varme. Læg 3-5 majskorn i bunden af gryden.

Når majskornene popper tilsættes da 1 dl majskorn samt 2 tsk salt og læg låg på. For at forhindre at popcornene brænder på, rystes gryden med jævne mellemrum, uden at fjernes fra varmen. Når de er holdt op med at poppe tages gryden af .

Hvad synes du om Popselv u/olie?

JEG VIL KØBER POPSELV U/OLIE 10 POSE/500 GRAM
constantin scurtu
Gode. Lidt for tørre til min smag.
Pernille Marie Zoey Jensen