fbpx

Risottoris

Anders Carlsen,
Passioneret Gestus indkøber


En krydsning af Vialone- og Lady Wright ris, giver denne afbalancerede og gode Arborio ris. Fungerer perfekt til Risotto. Med gestus risottoris er du godt på vej til at lave en dejlig hovedret eller en god tilbehørsret! - du bestemmer selv!

Risottoret til 4 portioner

200 g risottoris – 1 lille sjat tør hvidvin
20 g smør – 20 g olivenolie
½ l. hønsebouillon – 15 g hakket løg

Varm hønsebouillonen op i en gryde. Kom smør og olivenolie i en sauterpande. Tilsæt de hakkede løg og lad det sautere et par min. ved middel varme. Risene kommes i og varmes godt igennem. Hæld hvidvinen over. Lad det koge op, så alkoholen kan koge af. Risene skal suge lidt af vinen til sig. Tilsæt nu hønsebouillonen til det dækker risene under omrøring. Det er vigtigt at holde øje med væskestanden hele tiden, samt holde risene i bevægelse. Spæd jævnligt til med hønsebouillon indtil risene er kogt al dente. Risene er al dente efter ca. 15-18 min. Tilsæt evt. lidt revet parmesan til sidst.

Hvad synes du om Risottoris?

Vær den første til at skrive en bedømmelse af produktet!

Vis hvordan du bruger Risottoris.

“Tag“ dit billede #livoggladehverdage og del det på Instagram

#livoggladehverdage

Papirlap