fbpx

Sprødstegt Torsk – Frosne

Dorthe Thomas,
Passioneret Gestus indkøber


MSC mærket torsk, til de hurtige dage. Dybfrossen, Paneret og forstegt torsk.

Pande: Steges i olie eller margarine i 5-7 minutter på hver side direkte fra frost.

Ovn: Varmes i 15-20 minutter ved 225 grader direkte fra frost.

Hvad synes du om Sprødstegt Torsk – Frosne?

En meget yndet middagsret hos os
Inger D
Kære Inger, Det er vi rigtig glade for at høre. :-)

Ida B, Gestus

Kunne være lækkert med tips til sovs og tilbehør, påtrykt pakkerne
Helle Nielsen
Hej Helle, det er en god idé - vi sender den videre til "fiske"-teamet. Hilsen Tina

Tina, Gestus

Virkelig lækre og sprøde, passede perfekt til Sønderjysk hvidkål med kanel :)
Henrik Hoffmann