Tærtebund

Anders Carlsen,
Passioneret Gestus indkøber


En nem lækker lys tærtebund

Tilsæt kun vand. 

Quiche Lorraine
200 g Bacontern
4 æg
2.5 dl Piskefløde
½ tsk salt, peber,
1/4 tsk revet muskatnød
2 tsk friskhakket timian
150 g revet emmentaler

Forvarm ovnen til 200 grader. Tilbered dejen efter anvisningen på pakken. Rul dejen ud og læg den i et smurt tærtefad. Steg bacon og læg til side. Pisk æg, fløde, salt, peber, muskatnød og halvdelen af det friske timian, sammen. Fordel bacon tern på bunden af tærtebunden, og hæld æggemassen over. Fordel osten og den resterende timian på toppen. Bag Quichen i den forvarmede ovn i 30-40 minutter.

Hvad synes du om Tærtebund?

Vær den første til at skrive en bedømmelse af produktet!

Vis hvordan du bruger Tærtebund.

“Tag“ dit billede #bagengestus og del det på Instagram

#bagengestus

Papirlap